Laat wat van je horen!

Bij Chelsea’s beautysalon ben jij altijd het middelpunt van de aandacht. 
Heb je een vraag, opmerking, klacht of advies? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Wil je een afspraak maken?  Kijk dan snel op de afspraken pagina en maak zelf een afspraak in de salon!

 

 

 

Bedrijfsgegevens:

Chelsea's Beautysalon
Hekelingenstraat 21
2729BG - Zoetermeer

Tel : 06-39492722
Mail : info@chelseasbeautysalon.nl
Web : www.chelseasbeautysalon.nl

KVK : 54447593
BTW : NL213139029B01
Bank: NL86 INGB 0006 1635 98

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag : 09:00-22:00
Woensdag : 09:00-18:00
Donderdag : 09:00-22:00
Vrijdag : 09:00-17:00
Zaterdag : 10:00-17:00
Zondag : Gesloten

Contactformulier

Privacybeleid

Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel bekend onder de Engelse afkorting GDPR) van kracht. Transparantie is een van de belangrijkste onderdelen hiervan. Daarom heeft Chelsea’s Beautysalon een nieuwe privacyverklaring opgesteld.

Doel van de AVG is om u, als gebruiker van deze website, te informeren over hoe wij omgaan met de gegevens die u bij ons achterlaat door middel van de contact- en/of afsprakenformulieren of reacties op nieuwsartikelen op deze website.

Chelsea’s Beautysalon verzamelt alleen gegevens die u zelf aanlevert bij het invullen van een formulier of het plaatsen van een reactie op een van onze nieuwsartikelen. De gegevens uit de formulieren worden eenmalig gebruikt om contact met u te zoeken en in het geval van het plannen van een afspraak de door u aangeleverde gegevens zoals uw voornaam, achternaam, telefoon nummer en email adres over te nemen in een interne agenda.

De gegevens die u achterlaat in de vorm van een reactie op een (nieuws)bericht op de website zal nergens voor worden gebruikt maar is openbaar en kan dienen als initiatief voor het starten van een conversatie met Chelsea’s Beautysalon of andere bezoekers van de website.

Uw persoonlijke informatie staat beveiligd opgeslagen op een van de servers van onze hosting-partner. Bij het invullen van een formulier worden deze gegevens opgeslagen op de beveiligde server en ontvangen wij een kopie per email van waarna wij de gegevens overnemen in een interne agenda en de email verwijderen.

Deze gegevens op de server worden voor onbepaalde tijd opgeslagen. U heeft recht op inzage en rectificatie van uw gegevens en op uw aanvraag kunnen wij deze gegevens aan u verstrekken en/of volledig uit de systemen verwijderen. De verwijdering van deze gegevens kan niet ongedaan gemaakt worden.

Mocht het voorkomen dat u het gevoel heeft dat wij uw gegevens misbruiken verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Ook heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u vragen over de AVG? Kijk dan hier.

TOP